arrow down

Välkommen till The Purpose Conference!

Performance in Action – Performance with a Purpose

Den 29-30 januari 2018 är vår nästa säljkonferens. Vår framgång skapas genom medvetenhet, planering och handling. Våra ledord, som är kund, passion och affär, är något som ni alla i försäljning har strävat att leva efter. För att leda oss vidare mot nya framgångar behöver vi förstå vårt purpose, vårt syfte. Vi vill att du ska vara med och bygga vår gemensamma framgång och därför är just du VIP-inbjuden.

 

När?

Konferensen är den 29-30 januari. Vi inleder konferensen med lunch. Det finns två sittningar du kan välja mellan, 11:30 eller 12:30. Välj vilken tid du äter lunch när du anmäler dig.

Konferensen startar 13:00 den 29 januari och avslutas 15.00 den 30 januari.

Logi

Vi ska bo på det nyöppnade Steam Hotel, som ligger i ett hundra år gammalt ångkraftverk i Västerås. Vi bor två och två och försäljningscheferna kommer att lägga en grovplanering över rumsplaceringen.

Hitta hit: Ångkraftsvägen 14, Västerås

Resa

Egen bil är att föredra, samåk gärna med dina kollegor! Det är även bra om ni försöker organisera er resa lokalt.

Tåg från Malmö C till Västerås C. Avgång 06:04. Framme 11:25.
Tåg från Göteborg C till Västerås C. Avgång 06:34. Framme 10:25.
Du bokar din resa själv och återresan ska ske efter 15:00. Konferensen avslutas 15:00.

Flyg finns för våra norrländska kollegor. Ta sedan flygbuss Arlanda-Västerås (1h 27min).

…
Play

Talare

arrow down


Rasmus Dorsch

Strategisk rådgivare ProSales

Förändrat köpbeteende kräver förändrat säljbeteende.
Rasmus har erfarenhet inom B2C, B2B och e-handel sedan slutet av 1990-talet. Där har han haft roller som säljchef och affärsområdeschef, bland annat inom Kinnevik och SEB. De senaste åtta åren har han arbetat som föreläsare och strategisk rådgivare inom sälj och marknad.


Robert Svensson

Hälsostrateg

Om svåra val och att övervinna uppsatta mål som ingen tror på.
När Robert 2012 insjuknade i Diabetes typ 1 kunde han givit upp och sett sig själv som ett offer. Istället fick han extra drivkraft för att hjälpa andra till att må bättre genom sina erfarenheter. Han blev tillsagd att han var tvungen att anpassa sitt liv, men valde istället att sjukdomen skulle få anpassa sig efter honom. Roberts lust att bemästra sin kropp växte sig större.


Benjamin Bratt Senior

Försäljningsguru

Leverera under stark press – går det överhuvudtaget?
Att vara en ledare är inte lätt. Det är framförallt inte lätt med tanke på all den press som kommer med ledarrollen. Känslan av press och stress kan förändra hur hjärnan fungerar och förminska vår förmåga att tänka, fatta beslut och samspela med andra människor.

Play

STANLEY BrainWalk

Vi väljer sport och hälsa, eftersom det starkt förkroppsligar alla de värden som kommer att bli allt viktigare under de kommande åren – styrka, uthållighet, lagarbete, högteknologi, spänning och framgång! Glöm inte att ta med dig kläder och skor för en rask promenad under temat BrainWalk.

…
Play

STANLEY Security utmanar dig på

Sveriges enda actionbad

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det är det här vi kallar badrenalin. Vem vinner Double Racer? Ni tävlar sida vid sida i riktigt hög fart. Gröna och röda lampor talar om vem som leder för tillfället. Men bara en sak räknas i slutändan: först ner vinner. Vi registrerar alla tider och finfina priser utlovas.

Play

Hero Award Dinner

I vanlig ordning kommer vi utse och fira våra Heroes för det gångna året. Det bjuds på god mat, dryck och rolig underhållning.

Årets säljare • Årets affär • Årets rookie • Årets försäljningschef

Anmäl dig till The Purpose Conference här!

Resa:

Aktivitet:

Jag vill äta lunch klockan:

Webbplatspolicy: