…
Play

Sales & Operations Conference

Sales & Operations ConferenceThe Nordic Vision Conference

arrow down

Välkommen till
The Nordic Vision Conference!

Årets Sales & Operations Conference 2020 går i nordiskt tema. Vi kommer att fokusera på vårt nordiska kluster och hur vi tillsammans ska arbeta framåt i en föränderlig organisation som allt mer kommer att fokusera på vårt samarbete över landsgränserna.

Läs mer och anmäl dig längre ner, välkommen!

När?

The Nordic Vision Conference pågår mellan 30-31 januari 2020. Vi börjar klockan 13.00 vid Haga Forum, var i god tid. Konferensen avslutas klockan 15.30 den 31 januari.

Plats: Annerovägen 4, 169 70 Solna

 

Hitta till konferensen

Logi

Vi kommer att bo på Best Western Plus Time Hotel, som ligger på Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, ca 12 minuters promenad ifrån Haga Forum.

Hitta till hotellet

Resa

Egen bil, samåk gärna med dina kollegor! Det är även bra om ni försöker organisera er resa lokalt.

Tåg eller flyg bokar du enligt vår resepolicy. Observera att konferensen startar 13.00 den 30 januari och avslutas 15.30 den 31 januari. Välj alltid det billigaste alternativet.

Från Stockholm City
Buss 57 från Sofia via Slussen och Sergels Torg till Haga Södra.
Buss 2 från Slussen genom city och ändhållplats Norrtull/Sveaplan.
Buss 515 från Odenplan eller från T-bana Näckrosen via Haga Södra.
Buss 516 från Sergels torg till Viby via Haga Södra.
Buss 526 från Sergels torg till Viby via Haga Södra.

Från Bromma flygplats är det enklast att dela på en taxi.

Från Arlanda är det enklast att åka pendeltåg till Odenplan och sedan buss 515, alternativt dela på en taxi.

 

Årets talare: Per Holknekt

Kan jag, kan du, kan vem som helst.

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Hero Award Dinner med underhållning

Traditionsenligt kommer vi att utse och fira våra Heroes från det gångna året. Vi bjuder på en festlig middag med mat, dryck och underhållning för att fira våra Heroes prestationer, samtliga kategorier kommer att presenteras under middagen.

Vi bjuder in till en magisk kväll med underhållning från bland annat Denise Lopez, DJ och tidigare världsartist som arbetat med bland andra Max Martin, Anders Bagge, Andreas Carlsson, Pras Michel från Fugees.

Denise har under sina år som artist sålt ut Tokyo Dome vid två tillfällen och även öppnat upp för Michael Jackson i Göteborg. Du kan se fram emot en fullspäckad och underhållande kväll!

Anmäl dig här!

Viktigt! Vill du sova mer än en natt på hotell ansvarar du för den bokningen själv. STANLEY Security ansvarar endast för bokningen, natten mellan 30-31 januari.

Frivilligt

Vid frågor, vänligen kontakta carina.sjostrom@sbdinc.com eller linda.sundberg@sbdinc.com