…
Play

STANLEY Securitys

STANLEY SecuritysSäkerhetscenter

200 000 ärenden i månaden

Vi är mer än en larmcentral, vi är ett Säkerhetscenter.

På STANLEY Security brinner vi för att göra världen säkrare. På vårt Säkerhetscenter, SOC (System Operation Centre), skapar vi trygghet. Med cirka 200 000 ärenden i månaden och i genomsnitt ett skarpt rån varje dag behöver vi på SOC fatta snabba beslut. Hos oss är arbetet alltid på riktigt och våra kunder kan lita på att tryggheten finns ett samtal bort.

Vi tror att trygghet skapas genom hög kompetens, helhetslösningar och teamwork. Därför är vi inte bara en larmcentral, vi är ett helt säkerhetscenter. Vårt Säkerhetscenter består av fyra områden, en larmcentral, kameracentral, kundtjänst och krisledning. Med cirka hundra medarbetare som opererar 24/7 finns vi alltid beredda när kunden behöver det, oavsett om det är personkoder som ska ut, en kamera som krånglar eller om det är situationer där vi avgör om vi måste ”trycka på knappen”.

Under den här perioden kommer du att få större inblick i hur arbetet på vårt Säkerhetscenter går till. Du kommer att få veta mer om våra avdelningar och lära känna några av våra medarbetare. Tveka heller inte på att knacka på hos oss om du vill veta ännu mer om hur det är att arbeta på Säkerhetscentret.

Richard Larsson, chef för Säkerhetscenter.

Säkerhetscenter

Gör oss ännu bättre!
Lämna feedback eller ge tips.

Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information: