Ulf Dahlstedt arbetar som teamleader på STANLEY Securitys låsavdelning i Malmö. En relativt nystartad avdelning som arbetar hårt för att växa ännu mer.

Hej Ulf! Kan du berätta om ditt jobb?
Hej! Ja, absolut. Jag är arbetar som teamleader för STANLEY Securitys låsavdelning i Malmö. I det arbetet ser jag till att alla funktioner och samverkar. Jag är ny i min roll, jag började så sent som i januari. Innan har jag jobbat med flera olika former av säkerhet, med allt ifrån valvdörrar till produktion av krypteringsutrustning. En hel del, helt klart!

Hur är det att arbeta på STANLEY Securitys låsavdelning i Malmö?
Jag hittade en tjänst som jag var intresserad av hos en spännande arbetsgivare och sökte jobbet direkt. Arbetsgivaren var STANLEY Security och när jag sedan började kolla runt upptäckte jag att de hade kommit väldigt långt i sitt arbete jämfört med konkurrenterna. Det var verkligen någonting som lockade, en arbetsgivare som verkligen arbetade för att ligga i framkant. Det är väldigt roligt att få vara en del av ett sådant företag.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Mina arbetsdagar är ganska strukturerade. Jag går igenom mailen, och åker ut till olika kunder och prospekts för att visa upp mig och våra produkter. Servera lösningar. Hjälpa kunder. Jag är väldigt ivrig på att STANLEY Security ska bli ännu större här i Malmö. Just nu är vi rätt små, och jag jobbar på för att försöka ändra på det!

Vilka är era utmaningar?
Det är nog att vi är ganska små som är den största utmaningen. Jag vill att vi ska bli ännu större, synas mer och få ännu mer jobb. Och kanske då kunna få möta lite andra utmaningar, det vore spännande! Vi får helt enkelt åka ut och visa upp oss ännu mer!