…
Play

Mattias Linderhielm

Innesmed på STANLEY Securitys låsverkstad

arrow down

Mattias Linderhielm arbetar som innesmed på STANLEY Securitys låsverkstad i Skarpnäck. Där har han arbetat i ett år, men har totalt sex års erfarenhet från låsbranschen. Vi träffade honom för att höra mer om hur det är att arbeta som innesmed.

Berätta lite om ditt arbete
Jag jobbar som innesmed på STANLEY Securitys låsverkstad i Skarpnäck och har gjort det i ungefär ett år. På tidigare företag har jag arbetat mer mot konsumentorienterande kunder, men nu arbetar vi främst mot andra företag. Den största delen av arbetet sköter jag på plats från vår egna verkstad i Skarpnäck medan vissa jobb går via direkt via våra leverantörer. Vi levererar lås till hela landet och vi skickar ut beställningar dagligen. Så vi har en del att göra kan man lugnt säga.

Vilka utmaningar möter du?
Vi har väldigt stora kunder på STANLEY Security, som behöver många och komplexa låsinstallationer. Det gör att det är en utmaning att behålla rutiner hur beställningen av nycklar går till. När jag började som innesmed här så var en del av mitt uppdrag att få ordning på strukturer och göra processerna med lätthanterliga. Så det arbetar jag mycket med nu, och försöker få rutinerna anpassade efter de uppgifterna vi har för att göra arbetssättet ännu mer effektivt. Det känns som det börjar bli bra struktur nu!

Vad är det viktigaste med ditt jobb?
En korrekt beställning med korrekt underlag är verkligen jätteviktigt, vi kan inte gissa oss fram. På så sätt kan vi bli ännu mer effektiva och ge våra kunder den bästa möjliga lösningen!