…
Play

Lavina De

Lavina DeProfessionell bollywood-dansare och instruktör

Att stå på scen är något jag är van med men inte ett sådant här sammanhang. När Niclas frågade mig om att ställa upp i den här kampanjen ville jag dock självklart vara med. Vi brukar ju prata om att nyckeln till framgång är engagemang, samarbete och lyhördhet – och det stämmer ju även in på det jag håller på med när jag inte är på jobbet. Dans har alltid genomsyrat mitt liv och jag har tävlat både inom 10-dans och Bollywood med stora framgångar. Nu behöver vi på STANLEY Security bli fler, och vi söker landets bästa medarbetare. Anta utmaningen, ring Niclas och visa varför du är en utav landets bästa säljare!

Dans har alltid varit en stor del av mitt liv och har varit ett sätt för mig att få utlopp för mina känslor. När jag inte står på scen arbetar jag som inköpare på STANLEY Security och har gjort det sedan 2016. Som inköpare får jag vara kreativ och håller många bollar i luften samtidigt som jag hjälper företaget med att köpa in rätt system och komponenter. Det roligaste i mitt arbete tycker jag är mina kollegor som jag jobbar väldigt tätt ihop med, samt att ingen dag är den andra lik. I en ofta stressig vardag har jag lärt sig att behålla lugnet med hjälpen av dansen och har alltid en positiv inställning till utmaningar. För mig är det viktigt med kollegor som vill prestera, gärna som en grupp men också helt självständigt.

Fast att jag värdesätter samarbete med mina kollegor är det viktigt för mig att en kollega även kan arbeta självständigt och har en positiv inställning.