…
Play

Christoffer Moilanen

Christoffer MoilanenEnduroförare - och SOC ITC Manager

Att träna och tävla i enduro är en del av min vardag, men att vara med här var inget självklart, dock lyckades Niclas övertala även mig. Vi brukar ju prata om att nyckeln till framgång är engagemang, samarbete och lyhördhet – och det stämmer ju även in på det jag håller på med när jag inte är på jobbet.  Nu behöver vi på STANLEY Security bli fler, och vi söker landets bästa medarbetare. Anta utmaningen, ring Niclas (som bad mig vara med i den här kampanjen) och visa varför du är en utav landets bästa säljare!

Jag har jobbat på STANLEY Security i över 25 år i varierande roller. Började som tekniker och gick sen över till driftsättare. Sedan började jag utbilda kunder och tekniker i våra större integrerade system runt om i landet för att stötta vid större driftsättningar. 2006 kom jag in som tekniker på larmcentralen (SOC) och blev senare tekniskt ansvarig över SOC och det tekniska team som finns där som nu också utökas till Finland och Norge.

Privat så har jag under hela mitt liv lagt enormt mycket tid på Motorsporten Enduro som gett mig oerhört mycket på alla plan såsom fysisk träning, upplevelser och utmaningar. Jag har deltagit i internationella tävlingar runt om i Europa och hade faktisk även en session i Australien, vilket var en minnesvärd upplevelse.

Min drivkraft är att alltid försöka förbättra mig och lära av misstagen för att kunna utvecklas framåt. I detta ser jag stora likheter mellan privat och arbetslivet. Det är väldigt mycket att hålla koll på i Endurosporten, förutom att du behöver ha en fysik som är likvärdig en elitskidåkare eftersom en internationell tävling pågår ungefär 6-8 timmar så har du samtidigt en MC med all teknik som måste vara i topptrim. Det är samma upplevelse när vi driver stora projekt inne på SOC då ett nytt system ska installeras eller ett befintligt ska ersättas.  Man måste ha full koll på hela processen och precis som alltid accepteras inte en minuts avbrott då driften måste vara igång 24/7.

Det jag trivs med på STANLEY Security är att vi som team alltid ges möjlighet att lära oss nya saker och vi får möjlighet att ta oss an nya utmaningar. Jag är lite av en problemlösare och gillar såklart att ha likasinnade kollegor, personer som har förmåga att se saker ur ett större perspektiv men som även kan uppmärksamma detaljer.