…
Play

Andreas Cornale

Andreas CornaleRepresenterar Sverige i pistolskytte

Det här är inget som tillhör min vardag, men när jag fick frågan av Niclas om att ställa upp i den här kampanjen var det en självklarhet för mig att ställa upp. Vi brukar ju prata om att nyckeln till framgång är engagemang, samarbete och lyhördhet – och det stämmer ju även in på det jag håller på med när jag inte är på jobbet. Pistolskytte är en av mina stora passioner och jag har tävlat aktivt sedan flera år tillbaka. Nu behöver vi på STANLEY Security bli fler, och vi söker landets bästa medarbetare. Anta utmaningen, ring Niclas och visa varför du är en utav landets bästa säljare!

När jag inte står på skjutbanan eller umgås med familjen arbetar jag som innovativ IT-affärsutvecklare på STANLEY Security. Sedan 2013 har jag arbetat med att ta vårt företag framåt genom att projektleda och utveckla avancerade IT-lösningar för våra affärssystem, oavsett om det är att ta fram nya SSL-certifikat eller att hantera integrationer mellan olika system. Jag tycker att jag är en problemlösare som gillar utmaningar och jag värdesätter ett gott samarbete. För mig är det extra viktigt att teamet känner samhörighet och jobbar mot samma mål.

Jag tycker att det är viktigt att kollegorna är på en nivå där alla tar ansvar och att man kan agera bollplank med varandra för att diskutera fram de bästa lösningarna tillsammans.