…
Play

CSR &

CSR &Hälsa

arrow down

CSR – för en positiv samhällsutveckling

Som företag känner vi ett stort ansvar att verka för en positiv samhällsutveckling inom alla de områden vi har och kan. Vi brinner för en ökad trygghet i Sverige både på arbetsplatser, skolor och i hem. En del i detta är vårt TRYGG-stipendium där syftet är att lyfta fram och hylla unga människor som genom sitt engagemang banar väg för en tryggare tillvaro. Läs mer om TRYGG-stipendiet här.

Hälsa – friskare och hälsosammare kultur för medarbetare, kunder och partners

En hälsosam verksamhet är en trivsam verksamhet. För oss är det viktigt att verka för en hälsosam kultur för våra medarbetare, kunder och partners. Med hjälp av vårt program Active by STANLEY Security har medarbetare möjlighet att, med företagets hjälp, delta i olika aktiviteter för en bättre hälsa. Detta innebär ökad prestationsförmåga både individuellt och organisatoriskt och bidrar till en energifylld och positiv verksamhet.

…

TRYGG-Stipendiet 2018

TRYGG-stipendiet tilldelades i år till Fatima Afarah, som genomfört fantastiska insatser gällande motverkande av segregation, utsatthet och utanförskap. Fatima är en förebild för många och arbetar med att nyanlända ska lära sig det svenska språket och drivet utöver detta en ideell förening mot kvinnlig könsstympning. Vi vill tacka Fatima Afarah för hennes fantastiska arbete!

Detektor Football Cup 2018

Torsdagen den 31 maj gick den årliga Detektor Fotbollscupen som anordnas av AR Media av stapeln! I år representerades STANLEY Security av ett grymt lag som kämpade mot sina branschkollegor ute på plan i den gassande solen. Fast att vi tog hem första matchen räckte det inte riktigt fram hela vägen till pallen då vi åkte ut i en utslagsmatch mellan två andra lag. Dock var det riktigt bra kämpat av samtliga!

…
…

Korpen-fotboll

Den 22 september 2017 anordnades en fotbollscup för företag av Korpen som spelades ute på Östermalms IP i Stockholm. STANLEY Security sponsrade ett lag via ACTIVE by STANLEY Security som bestod av 11 spelare blandat med tjejer och killar och alla ifrån vår egen SOC. Laget mötte tuff motstånd den regniga kvällen men fokuserade på syftet med evenemanget, att ha roligt tillsammans. Riktigt bra kämpat av alla i laget!

Running for Shelter

Den 16 september 2017 arrengerade Jobzone välgörenhetsstafettloppet Running for Shelter för tredje året i rad. STANLEY Security ställde upp med fyra lag och totalt 20 löpare som sprang fem kilometer vardera ute på Ursviks Motionsgård. I år gick allt överskott från loppet till Naturskyddsföreningen och deras arbete med att rensa upp Östersjön som är ett av världens sjukaste hav. Att värna om miljön är viktigt för STANLEY Security och vi är grymt stolta över alla medarbetare som hjälpte till att dra sitt strå till stacken tillsammans med oss och arbetet med att skapa ett friskare Östersjön. Tack allihopa för er insats!

…
…

Stockholm halvmaraton

Den 9 september 2017 gick Stockholm Halvmarathon av stapeln och STANLEY Security hade ett team med 18 löpare på plats som bestod av både medarbetare, partners och kunder. Tillsammans sprang teamet de 21, 1 kilometer igenom Stockholms gator till förmån för Aktivisfonden. STANLEY Security donerade 500 kr per löpare till Aktivisfonden och deras viktiga arbete i att ge barn och ungdomar i behov av extra stöd möjlighet till ett aktivare liv i form av sport och gemenskap. Grymt jobbat av samtliga!

Hjältarnas Hus

Lördagen den 20 maj 2017 anordnades en välgörenhetsgala av Professionals Nord till förmån för Hjältarnas Hus i Umeå. STANLEY Security ställde upp och sponsrade eventet med 10 000 kr för att stödja barn och familjer som är i behov av ett tillfälligt boende när ett barn i familjen blir långvarigt sjuk.

…
…

Detektor Football Cup 2017

STANLEY Security var i år huvudsponsor till evenemanget Detektor Football Cup som arrangeras tillsammans med AR Media. STANLEY Security hade ännu en gång även två lag som representerade företaget ute på plan. Båda lagen kämpade tappert på ett regningt Enskede IP mot kollegor inom Säkerhetsbranschen men kom inte hela vägen fram till finalen utan hamnade i mitten av tabellen. Regn och rusk orsakade svårare förhållanden att spela i och energin för de flesta lagen sipprade. Våra killar och tjejer höll dock humöret på topp och fokuserade på att ha roligt ute på plan.

image
Läs mer!

TRYGG-stipendiet

STANLEY Security arbetar med att öka trygghet och hälsa bland medarbetarna i företaget och tar nu nästa steg i socialt ansvarstagande genom TRYGG-stipendiet. I år antar vi Angeredsutmaningen. Målet med STANLEY Securitys engagemang är att motarbeta bland annat segregation, utsatthet och utanförskap.

Lämna feedback eller ge tips!
Gör oss ännu bättre.

Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information: