…

Att jobba hos oss

I en bransch där kraven ständigt förändras och utvecklas tror vi att du kommer trivas hos oss. Vi är mitt uppe i en spännande förändringsresa och vi är glada att du vill hänga med på resan! Som Europas största leverantör av elektroniska säkerhetslösningar kan du känna dig trygg att få den kunskap du behöver och de resurser som krävs för att tillsammans med kunderna utveckla system och tjänster för framtidens behov.

Vi är STANLEY Security. Vi gör världen säkrare.

Vi utvecklas ständigt

Vi är ett högteknologiskt säkerhetsföretag i framkant. Marknadsledaren som bygger framtiden tillsammans med våra kunder.
Det finns många fördelar med att vara marknadsledande. Det innebär att vi kan attrahera marknadens mest kompetenta medarbetare och intressantaste kunder. Genom att arbeta tillsammans med dessa kollegor och kunder, och givetvis vassa produkter, utvecklas vi ständigt.

En vinnande kultur

Vi vågar och vi kan, tror på oss själva och varandra. Vi skapar kundvärde tillsammans som ett företag, där alla bidar och vi aldrig ger oss. Vi vill alltid bli lite bättre än igår, vi fokuserar och drivs av resultat och följer upp prestation.

Tryggar människa och samhälle

Det vi gör påverkar andra. I vårt arbete medverkar vi till att skydda och säkra människor, företag, organisationer och samhället i stort.  Det känns bra att gå till arbetet och bidra till en bättre värld.

Balans mellan arbete och fritid

Vi värderar balans mellan arbete och fritid. Vi vet att om man ska kunna fungera bra på arbetet behöver man även ha en väl fungerande fritid. Vi skapar möjligheter till ett arbete som en del av livet, och erbjuder bland annat fördelaktiga villkor vid föräldraledighet, flexibla arbetstider och friskvård.

Internationellt nätverk

Vi är en del i en internationell koncern, vilket skapar möjligheter till internationella karriärvägar och ett internationellt kontaktnät. Vår organisation är inriktad på att förstå kundens verksamhet, då kan vi ge kunderna optimal kundnytta genom professionellt bemötande och arbetssätt.

Har du några frågor är det bara att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor kring förmåner men också hur det är allmänt att jobba hos oss. Kanske vill du prata direkt med någon av dina nya kollegor?

Våra värderingar