…
Play

Det här är

Det här ärBACK OFFICE

Hjältarna som inte alltid syns

På STANLEY Security älskar vi att prestera. Vi brinner för att skapa bättre lösningar för våra kunder och hela tiden ligga i framkant. I många fall är det säljare, tekniker och installatörer som syns och hörs – vilket inte är så konstigt då det oftast är dom som träffar kunder och samarbetspartners i störst utsträckning.

Nu vill vi slå ett slag för dom som, till viss del, jobbar lite i det dolda. De som kanske inte alltid hörs mest men som gör ett otroligt arbete för att vi ska kunna prestera som företag – våra Back Office-funktioner.

Våra duktiga ekonomer och inköpare kämpar hela tiden för att vi ska kunna leverera och erbjuda de bästa produkterna och effektivaste tjänsterna. Dag ut och dag in jobbar gänget på lagret för att alla våra tusentals produkter ska levereras i rätt tid och på rätt plats. För att säljarbetet och bearbetning av uppdrag och kunder ska fungera smidigt har vi en otrolig Sales Support-avdelning som jobbar stenhårt för att vi ska lyckas som team, samt vår Business Support som hjälper oss att hantera våra affärer och avtal. Sedan har vi självklart även HR som sköter alla personalfrågor och tar hand om oss medarbetare.

Under den här perioden hoppas vi kunna ge en större inblick i deras vardag och hur deras arbete faktiskt ser ut. Vi alla behövs för att skapa innovativa och tekniska lösningar för våra kunder – tillsammans gör vi världen säkrare. 

…
Play

Kunder tycker till!

Vi på Stanley vill alltid bli bättre. Vi inser också hur viktigt det är att vi på djupet förstår våra kunders behov och förväntningar på oss.

Läs och se mer!

Lämna feedback eller ge tips!
Gör oss ännu bättre.

Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information: